Over ons, MC Free Wheels te Heeten

Groepsfoto MC Free Wheels small

In de jaren ’80 hadden een groep mensen uit Heeten motorrijden als gezamenlijke hobby. Met elkaar naar motorevenementen gaan zoals TT Assen, samen toertochten maken en weekenden op stap. Wat eerst begon als hobby nam langzaamaan serieuzere en grotere vormen aan. De groep werd alsmaar groter en het idee werd geboren dat er een club moest worden. Onder de naam “Wheels of Steel” werden diverse activiteiten georganiseerd. In 1989 werd een officiële naam gekozen: MC Free Wheels.

 

Inmiddels zijn we al vele activiteiten verder; 25 jaar een clubblad, genaamd Motovatie, 15 jaar in de lucht, verkeer regelen bij evenementen, ponytoertochten, pinkstertoertochten, buitenlandse– en binnenlandse toerweekeinden, Naober toertocht,Boshuisen-Mcfreewheels toertocht <a href=”https://mcfreewheels.nl/rijvaardigheidstraining/”>rijvaardigheidstrainingen. Samen met nog wat andere activiteiten, staan deze activiteiten elk jaar weer op de agenda. Dit betekent dat MC Free Wheels een actief bestuur heeft, samen met de clubleden veel organiseert en hierdoor de club gezond houdt.

MC Free Wheels heeft nu ruim 135 leden op de teller. Het is een club met veel motorliefhebbers/motorliefhebsters, vele vrijwilligers maar ook veel potentie! Het is club voor iedereen die liefhebber is van (samen) toertochten rijden, houdt van gezelligheid bij de activiteiten, zijn organisatietalenten wil gebruiken. Oftewel iedereen is welkom met een chopper, een superbike of een dikke toerbuffel.

 

Wil je een keer de sfeer proeven of wil je meer informatie?
Kijk dan verder op onze website of neem contact op met het bestuur, bestuur@mcfreewheels.nl.