1

 

Jaarlijks houden we een clubdag / vrijwilligersdag, een dag die draait om het versterken van de onderlinge band. Deze dag toegankelijk is voor elk lid. Leuk om op zo’n dag de leden van divers pluimage bij elkaar zien.

De avondrijders, buitenlandstoerweekend, verkeerregelaars, de vierdaagse, de toerrijders, binnenlandstoerweekend, het bestuur, diverse werkgroepen, en de steunende leden maken samen een gezellige club.

We starten de dag op de feestlocatie met een kop koffie en wat lekkers. Daarna rijden gezamenlijk een toertocht, meestal in meerdere groepen. De organisatie van de clubdag probeert daarnaast een evenement
(denk aan Buggie rijden of kleiduif schieten) of een bezichtiging (Een kijkje in de keuken bij een race team) te regelen.
Onderweg wordt er altijd voor een goede lunch gezorgd. We vervolgen de toertocht totdat we terug in Heeten zijn en sluiten de tocht af met een drankje op de feestlocatie. 

We brengen onze stalen ros naar huis, even opfrissen, om vervolgens aan het avondprogramma te beginnen Het avondprogramma begint weer met koffie of thee.
Er zal een mooi buffet klaarstaan en niet te vergeten genoeg te drinken. Voor zowel leden als patners is deze dag geheel gratis De clubdag is meestal in september, de uitnodiging en verdere info volgen via de mail

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 Locosoft B.V. - Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl