1

Avondvierdaagse

 

De ontstaansgeschiedenis van de avondvierdaagse ligt in 2011 bij twee Heetense verenigingen. Enerzijds de Oranjevereniging en anderzijds onze motorclub. Als motorclub waren we namelijk op zoek naar een manier om meer activiteiten voor onze leden te organiseren en in dezelfde tijd was de Oranjevereniging op zoek naar een extra evenement op de kalender tijdens de kermis.

Aangezien enkele leden van de Oranjevereniging ook lid zijn van het bestuur van de motorclub kwam het overleg en vervolgens de samenwerking snel tot stand. Het eerste jaar werd de vierdaagse door een persoon georganiseerd, echter het was al snel duidelijk dat dit te veel werk was voor iemand alleen. Tegenwoordig bestaat de commissie maarliefst uit vijf personen.

 

De vierdaagse begint jaarlijks in juni op een maandagavond en op donderdag hebben we de afsluitende avond. De routes worden als een klavertje vier uitgezet, met als centraal middelpunt ons dorp Heeten. Ieder blad is vervolgens het gebied waar we voor een avond een tocht gaan uitzetten. Elke avond rijden we een tocht van rond de honderd kilometer, waarbij we halverwege een rustpunt inplannen, alwaar men wat te eten en drinken kan nuttigen.

 

Voor de inschrijfkosten hoeft u het niet te laten; deze zijn slechts zes euro. Indien je drie of vier avonden mee rijdt, krijgt u ook nog een kleine attentie.

 

Hopelijk mogen wij u het komende jaar (weer) begroeten aan de inschrijftafel.

 

 

 

 

Copyright © 2021 Locosoft B.V. - Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl