1

LAASTE NIEUWS

  

 

corona virus

Naar aanleiding van alle corona maatregelen, hebben ook wij als bestuur van de MC Free Wheels, besloten om in navolging van de RIVM richtlijnen al de activiteiten te annuleren tot 1 september 2020.
Mochten de dingen gaan veranderen, ook dan zullen wij weer verdere stappen onder nemen.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben, ben je natuurlijk vrij om te reageren naar het bestuur.


Women On Bikes

08-04-2020

Women On Bikes gaat in 2020 niet door er is vanuit organisatie te weinig tijd om dit evenement rond te krijgen

Er is dus besloten Women on Bikes in 2020 niet door te laten gaan.


MyRoute-app heeft weer een aantal Webinars in de planning staan:

MyRoute-app Webinars 2020 April 02 april 2020 
Hernieuwde kennismaking MyRoute-App 09 april 2020
Routes, zoeken, maken, delen, exporteren en rijden 14 april 2020
Het plannen van een meerdaagse trip 21 april 2020  
Routes maken als een MRA RouteXpert 23 april 2020  
De verborgen functies in MRA 28 april 2020  
Alles wat je wilt weten over MRA Navigation 30 april 2020  
Routes exporteren naar Garmin en TomTom

Mei 07 mei 2020    U vraagt, wij draaien. Deel 1
12 mei 2020  U vraagt, wij draaien. Deel 2


Ook wij als MC Free Wheels hebben te maken met de maatregelen tegen het coronavirus, die zoals bekend zijn genomen door Rijksoverheid en het RIVM. Dit houd in het kort in dat we aanstaande vrijdag 20 maart, de ledenvergadering niet door kunnen laten gaan. We willen wel melden dat Johnny Tutert de taken van Mark Lubberts gaat waarnemen en zal worden voor gesteld in de eerst volgende vergadering. Wanneer dit is, is nu nog niet helemaal duidelijk maar daar krijgt  iedereen t.z.t.bericht over.


Truckrun 2020

20-03-2020

TRUCKRUN DUS/ZOZIJN AFGELAST IVM CORONAVIRUS.

 Hallo allen, Bij deze willen we jullie laten weten dat de Truckrun van as. 4 april niet doorgaat ivm de corona virus. Deze rit zal ook dit jaar niet op een ander moment plaats gaan vinden.

We hopen er in 2021 er weer een feestelijke dag van te maken, samen met de cliënten, chauffeurs, motorrijders, verkeersregelaars en alle andere vrijwilligers die zich inzetten om deze dag te laten slagen.

Zijn jullie bij deze op de hoogte !

Vriendelijke groet, Organisatie Truckrun/Zozijn


Beste club(bestuurders),
 

De maatschappelijke gevolgen van het coronavirus treffen diverse evenementen, waaronder ook het georganiseerd motorrijden. Wij volgen nauwlettend de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en NOC*NSF.
 

Wij raden alle KNMV toerclubs dan ook deze adviezen te volgen. Dit betekent dat je per toerrit de verantwoordelijkheid neemt en beoordeelt of het raadzaam is om deze door te laten gaan. Als KNMV raden we aan om alle toerritten in risicogebieden, op een ander moment in te halen. Neem geen onnodig risico.

Volg de ontwikkelingen van het corona virus hier

Toerhuldiging on hold
De datum van de toerhuldiging is door deze vervelende situatie ook nog niet vast te stellen. Clubs krijgen daar ter zijner tijd bericht over.

We hopen op jullie medewerking en begrip.

 


Loot nieuws

19-03-2020

In alle rumoer omtrent het Corona-virus menen wij als bestuur van het LOOT er goed aan te doen u het onderstaande te adviseren over de Toercompetitie.

In nauw overleg met de KNMV zijn wij tot het besluit gekomen dat het op dit moment beter is de toertochten in de competitie uit te stellen danwel te annuleren, in ieder geval tot  6 april. Tot die datum is het ook niet mogelijk om bijvoorbeeld een koffie-stop of een lunch te regelen, daar alle horeca gesloten is.

Vanzelfsprekend bent u als bestuur vrij om te besluiten een toerrit door te laten gaan, doch deze punten zullen NIET meetellen in de LOOT toercompetitie! Het gaat tenslotte om de gezondheid van uw leden!

We hopen we elkaar snel weer tegen te komen tijdens een toerrit.

 

Namens het bestuur van het LOOT


Copyright © 2020 Locosoft B.V. - Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl