Club- en vrijwilligersdag MC Free Wheels

Clubdag Mc Free Wheels

Jaarlijks houdt MC Free Wheels een club – / vrijwilligersdag. Een dag die draait om het versterken van de onderlinge band, gezelligheid en samen toeren. Deze dag is toegankelijk voor elk clublid. Leuk om op zo’n dag de clubleden van verschillende pluimage bij elkaar zien.

De buitenlandstoerweekend rijders, de verkeerregelaars, de motor avond  4 daagse rijders, de toerrijders, de avondrijders,  binnenlandstoerweekend rijders, het bestuur, de diverse commissies, en de steunende leden maken samen een gezellige club.

We starten de dag op de feest locatie met een kop koffie of thee en wat lekkers. Na de versnapering, rijden we gezamenlijk een toertocht, meestal verdeeld over meerdere groepen. De organisatie van de club dag probeert daarnaast een activiteit of bezichtiging te organiseren. Denk aan buggy rijden, kleiduiven schieten of een kijkje in de keuken bij een race team. Onderweg wordt er voor een goede lunch gezorgd. Na de lunch vervolgen we de toertocht met eindpunt de feest locatie in Heeten. De toertocht sluiten we dan af een drankje.

We brengen onze stalen ros naar huis, gaan ons even opfrissen om vervolgens aan het avondprogramma te beginnen. De koffie of thee staat weer klaar. En er zal een smakelijk en mooi buffet klaarstaan met, niet te vergeten, genoeg te drinken. Onder genot van een drankje, hapje en muziekje maken we er dan weer een gezellige avond van.

  • Voor zowel clubleden als partners is deze dag geheel gratis.
  • De club dag is in september, locatie kan wel eens wijzigen.
  • De uitnodiging met verdere info wordt verzonden via de mail.