1

HomeCarousel

Laatste nieuws


Oldtimertoertocht 2016

26-09-2016 - 18:09:21
Voor het 5e jaar organiseren we de oldtimertoertocht, dat hiervoor belangstelling is blijkt uit de deelname, maar ook aan het publiek dat al vroeg aanwezig is op industrieterrein De Telgen en het enthousiaste publiek wat langs de route staat tijdens het defile.   We organiseren dit voor de volgende oldtimers: Auto's, Tractoren, Solexen, Brommers, Vrachtwagens en dit jaar voor het eerst Motoren.   Wij willen u graag uitnodigen en met ons te genieten van deze oldtimers. Om 9.00 uur start het inschrijven/aanmelden op industrieterrein De Telgen Telgenweg 8, 8111CM Heeten en we vertrekken om 11.00 uur waarna we om 15.00 uur in defile weer terug zijn op het feestterein.   Hiervoor zijn we ook verkeersregelaars nodig, die kunnen zich opgeven bij Ben Hazelhekke   Tot ziens organisatie Oldtimertoertocht    

Halverwege jaren 80 zijn een aantal mensen uit Heeten door het motorrijden met elkaar in contact gekomen,

de groep werd alsmaar groter zodat het idee geboren werd dat er een club moest worden opgericht.

Onder de naam Wheels of SteelĀ werden diverse activiteiten georganiseerd, wat eerst begon als hobby nam langzamerhand serieuze en grotere vormen aan.

Reden des te meer om in 1989 vanuit Wheels of Steel een officiële naam te kiezen.

Dit werd MC Free Wheels te Heeten, met nu ruim over de 120 leden op de teller en een serieus clubblad dat 3 keer per jaar uitkomt.

Een club met veel liefhebbers, vele vrijwilligers en veel potentie ook! Anno 2016 zijn we vele hits verder; 11 jaar in de lucht, Ponytoertochten, dobbelsteenritten, buitenlandse- en binnenlandse weekenden, donderritten en vele andere activiteiten verder.

Dit betekend veel georganiseer door een actief bestuur en leden.

© 2016 Locosoft B.V. Alle rechten voorbehouden | www.locosoft.nl